Szekcionált és billenő garázskapuk: melyiket válasszuk?

Szekcionált és billenő garázskapuk: melyiket válasszuk?

Dátum: 2022. 02. 28. Szerző: Maxdanor Címkék:

szekcionált garázskapuk mellett számos lehetőség közül lehet választani, ha garázskapura van szükség; az alábbiakban a döntést igyekszünk megkönnyíteni.

A garázskapu lényege, hogy elzárja autónkat a külvilágtól, és megvédje az időjárás viszontagságaitól, valamint a bűnözőktől is. Többféle változatban is elérhető; napjainkban az egyik legnépszerűbb típus az úgynevezett szekcionált garázskapu, amely számos előnnyel rendelkezik a többihez képest, illetve gyakori a billenő garázskapu, ami szintén közkedvelt, ám akadnak hátrányai is.

A billenő garázskapu egyszerű szerkezet kevés meghibásodási lehetőséggel, ám helyigényesebb, mint a szekcionált típus – ez talán a legnagyobb hátránya. Egyszerűsége egyben hátránya is, mert többnyire nem szigetelt, és ez ugyan nem mindenkinek lényeges, ám akinek igen, annak érdemesebb a szekcionált garázskapu mellett döntenie. Tény viszont, hogy az egyszerűség előny is egyben, mivel alacsonyabb a költsége, és a kapu automatizálása is megoldható, ha szükséges.

kapuautomatizálás természetesen a szekcionált garázskapuk esetében is elérhető opció, sőt, ami azt illeti, szinte kizárólag ebben a formában kerül beépítésre. Az elektromos garázskapuk előnye, hogy ki sem kell szállni az autóból a kinyitásukhoz és bezárásukhoz, a szekcionált típus esetében pedig akár centiméterekre a kaputól is meg lehet állni, hiszen függőlegesen mozdulnak el – ez a billenő kapu esetében nem lehetséges.

Bármelyik típus mellett is döntene, cégünk az Ön rendelkezésére is áll! Tőlünk mind a billenő, mind a szekcionált garázskaput megrendelheti, de a kapuautomatizálás terén is számíthat a segítségünkre. Elektromos garázskapuink magas színvonalat képviselnek, az áruk pedig kedvező, ezért érdemes Önnek is bennünket választania!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a szekcionált garázskapuk, valamint a kapuautomatizálás iránt, tekintse meg referenciáinkat, ha pedig kérdése lenne termékeinkkel kapcsolatban, illetve, ha rendelni szeretne, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén, és kérjen árajánlatot!