Alumínium és műanyag redőnyök széles választékával várjuk!

Alumínium és műanyag redőnyök széles választékával várjuk!

Dátum: 2022. 03. 29. Szerző: Maxdanor Címkék: /

Alumínium és műanyag redőnyök széles választékát kínáljuk vásárlóinknak az elérhető legjobb minőségeb, ám kedvező áron!

A redőny napjainkban már alapvetőnek számít; a magyar ingatlanok nagy részében műanyag, vagy alumínium redőnyökkel oldják meg az árnyékolást. A népszerűség nem véletlen, hiszen kedvező árú és hatékony megoldást nyújtanak erre a problémára, de akár ezen felül is rendelkezhetnek olyan előnyökkel, amelyeket érdemes kihasználni.

műanyag redőny a legnépszerűbb, hiszen kifejezetten olcsó, ám fontos tudni, hogy az árnyékoláson túl nem számíthatunk tőle semmi egyébre. Többféle színben és méretben is elérhető, sőt, az egyedi méretek is megoldhatóak, így takarékos és univerzális lehetőség az árnyékolás, illetve a belátásgátlás feladatára.

Az alumínium redőny ezzel szemben akár többcélú is lehet: az árnyékoláson túl fizikai védelmet is nyújt az ingatlannak – bár csak korlátozottan -, illetve a szigetelésben is segít. Az alumínium lényegesen merevebb és strapabíróbb anyag, mint a műanyag, így egy földszinti ingatlan esetében képes védelmet nyújtani a behatolók ellen, bár persze amit fel akarnak feszíteni, azt fel is feszítik. A szigetelést a redőny lamelláinak belsejében elhelyezett szigetelőanyag biztosítja, ami napjaink többrétegű ablakait nézve feleslegesnek tűnhet, ám korántsem elhanyagolható. Emellett az alumínium redőny tartósabb, hosszabb élettartamú, mint más típusok, és ugyan az ára némileg magasabb, mint a műanyag redőnyöké, az előnyei miatt megéri ezt választani.

Bármelyik típus mellé is tenné le a voksát, cégünknél megtalálja mind a műanyag, mind az alumínium redőnyöket, méghozzá kedvező áron és kiváló minőségben. Válasszon Ön is bennünket, és garantáltan nem fogja megbánni a döntését!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését az alumínium és műanyag redőnyök iránt, tekintse meg az általunk kínált típusokat, ha pedig kérdése lenne termékeinkkel kapcsolatban, illetve, ha rendelését szeretné leadni, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén, és kérjen árajánlatot!