Alumínium redőnyök: megérik az árukat?

Alumínium redőnyök: megérik az árukat?

Dátum: 2022. 07. 14. Szerző: Maxdanor Címkék: /

Alumínium redőnyök és műanyag redőnyök nagy választékban, többféle kivitelben, akár szúnyoghálóval kombinálva is rendelhetőek! Keressen minket bizalommal!

Napjainkban rengeteget lehet hallani az árnyékolás fontosságáról, de a nyári időszakban különösen megéri gondoskodni otthonunk megfelelő védelméről a tűző nap ellen. A legtöbb esetben ideális megoldásként az alumínium redőnyöket, illetve műanyag redőnyöket nevezik meg. Azonban sajnos sokan elriadnak, amikor ajánlatot kérnek és meglátják az árnyékolók árát, pedig a helyzet sokkal kedvezőbb, mint amilyennek elsőre tűnik. Tény, hogy nem kétfilléres beruházásról van szó, de egyértelmű, hogy több szempontból is megéri belevágni. Nézzük egy kicsit bővebben, hogy miért!

A redőnyök és kiváltképp az alumínium redőnyök híresen jó hő- és hangszigetelők.Már a telepítésük után azonnal sokkal komfortosabbá válik a lakás, hiszen hatékonyan megszűrik a kinti zajt, ezzel csendesebbé varázsolják az ingatlant. Az árnyékolók hőszigetelő hatása valamivel később fog érződni. Érdemes őket okosan, átgondoltan használni, például a nyári forróságban leengedni, amikor odatűz a nap, illetve télen is leengedve tartani, amikor nagyon hideg van. Ha az alumínium redőnyöket megfelelően használjuk, több fokkal is komfortosabbá tehetjük a lakást, télen és nyáron egyaránt, de sokat spórolhatunk is a kevesebb fűtésnek és csökkentő klímahasználatnak köszönhetően. Hosszú távon számolva az árnyékolók visszahozzák az árukat, ezért anyagilag is megéri beruházni rájuk.

műanyag redőnyök hasonló előnyökkel bírnak, de az alapanyagukból adódóan sérülékenyebbek és valamivel rövidebb az élettartamuk. Mindezek ellenére az előnyeik még így is messze meghaladják a hátrányaikat, ezért nem kérdés, hogy érdemes-e telepíttetni őket.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését az alumínium vagy műanyag redőnyök iránt, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeink bármelyikén! Munkatársaink szívesen állnak rendelkezésére, tájékoztatják a megrendeléssel kapcsolatos részletekről, valamint válaszolnak minden kérdésére.