Alumínium és műanyag redőnyök

Alumínium redőnyök

Hosszútávra tervezve ez a legjobb megoldás, minden nyílászáró típushoz alkalmazható rendszer. Kiemelkedő minőségével, valamint megbízható működésükkel ezek a redőnyök, garantáltan hosszú évek múlva is tökéletes részei lesznek otthonának. Az alumínium redőnyléc duplafalú, purhabbal kitöltött egymásba csúsztatott, két oldalról összekapcsolt ívelt redőnylécek. A nyári hónapokban az aluredőny kellemes hűvöst nyújt, ablakait nem érik a napsugarak.

Rendkívül esztétikus a megjelenésük, könnyű kezelhetőség mind gurtnival , zsinórral vagy motoros mozgatással. A redőnyléceket a magas minőség és hosszú élettartam jellemzi. Az egyenletes és jó működést a csapágyazott tengelyszerkezet biztosítja. Beépített szúnyoghálóval kombinált kialakítás is kérhető, valamint a feltolásgátló rendszer beépítésével sokkal nehezebben juthatnak be otthonába. Kialakítását tekintve lehetnek: külső tokos, vakolható tokos, áthidaló helyére, valamint nyílászáróra építhető redőnytokok. Nagy színválaszték közül választhatja ki az Önnek legmegfelelőbbet.

Az alumínium redőnyök, stabil szerkezetüket tekintve rendkívül jól motorizálhatóak. A redőny fém tengelyébe egy úgynevezett csőmotor kerül beépítésre, amely mind fali, mind távirányítós, illetve applikációs rendszerrel is működtethető. Ezeknek a típusú redőnyöknek, elektromos kiállás szükséges, melynek kiépítését cégünk is vállalja. Az elektromos redőnyök már az okos otthon rendszerekbe is bevonhatóak, így szabályozható akár távolról is, hogy a nap mely szakában milyen állásban álljanak redőnyei.

 • nagyobb biztonságérzetet ad szerkezetéből adódóan (otthonunk nyílászáróinak egyik legmegfelelőbb védelméről az alumínium redőnyeink gondoskodhatnak)
 • jó hang és hőszigetelő tulajdonsággal bír (habkitöltéses redőnylécek), ezáltal zajmentes környezetet valamint kellemes hőmérsékletet biztosít, a tökéletes pihenéshez
 • otthona ablakainak az UV sugárzás káros hatásai elleni megóvására a lehető legjobb választás
 • szúnyoghálóval kombinálható, melyet a redőnytokba építünk, ez le- ill. felhúzható kivitelű, akár pliszés szúnyoghálóval is rendelhető
 • minőség és hosszú élettartam jellemzi az alumínium redőnyeinket, hiszen ezeket az ember nem néhány évre, hanem évtizedekre választja
 • kivitelt tekintve lehetnek külső tokos, vakolható tokos, motoros, zsinóros, illetve gurtnis mozgatásúak

Műanyag redőnyök

Minőségi és hosszú élettartamú műanyag redőnyöket kínálunk, melyek manapság a legtöbb házban, lakásban fellelhető hőszigetelt műanyag nyílászárókhoz tökéletesen illeszkednek. Jól bevált működésüknek köszönhetően, valamint kedvező áruk miatt, rendkívül keresett termékek. Jó néhány alapszínben készül, így könnyű megtalálni az Önnek leginkább tetszőt. A redőnylefutó láb alapszínei barna és fehér, ezek a tok alapszínei is.

Megjelenésüket tekintve, az alumínium redőnyök exkluzivitásához hasonlítanak. Beépítést tekintve két típus közül választhat: vakolható tok, vagy látható külső tok. A vakolható tokos redőnyök építkezés, vagy homlokzat felújítás esetén alkalmazhatóak, a redőnytokot elvakolják, ezáltal kívülről nem látszik, csak a redőny palást. A külsőtokos rendszert utólagos beépítésnél használatos, ebben az esetben a redőnytok kívülről látható. A redőnytok kialakítását tekintve lehet alul csapott, valamint alul és felül csapott kivitelű. A homlokzat, ill. a falról történő vízelvezetés szempontjából választható a két kivitel. Az általunk forgalmazott fehér színű redőnylécekkel készült redőnyök arriterezve vannak mely eljárás biztosítja, hogy a redőnylécek nem csúsznak el egymáson, így akadálytalanabb a működtetés.

 • Külsőre azonos kinézetű az alumínium redőny stílusával;
 • a napfényt zárt állapotában nem engedi át, fedett redőnylécei által teljes fényzárás érhető el;
 • kombi rendszerként, tokba épített szúnyoghálóval is rendelhető;
 • mind anyagi, mind esztétikai szempontból is kitűnő választás;
 • működtethető zsinórosan, vagy gurtnival;
 • energia megtakarítás szempontjából: télen a kedvezőbb hőszigetelés miatt kevesebb lesz a fűtésszámlája, míg nyáron a klímát ritkábban szükséges bekapcsolnia.

Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy kiválasszuk a megfelelő redőnyt Önnek!