Kapu automatizálás

Vállaljuk meglévő kertkapujának, legyen az nyíló vagy toló, ill. úszókapu automatizálását.

Ahhoz, hogy egy árajánlatot tudjunk készíteni a meglévő kertkapujának automatizáláshoz az alábbi kérdésekre kell választ kapjunk:

  • Milyen típusú a kapu (toló; úszó; nyíló: egy vagy két szárnyú)?
  • Milyen széles és magas a kapu, kapuszárnyak? (kb. mekkora súlya van)
  • Van-e kiépítve betáplálási feszültségnek kiállás (220 V-os tápfeszültség van-e eljuttatva a leendő vezérléshez)? Amennyiben nincs, milyen messziről kellene ezt megtenni, milyen talaj viszonyok között? (betonban, földben, viacolor burkolat alatt stb.)
  • Fotocella védőcsöve le van- e fektetve a két kapszárny tartó oszlop, vagy a fogadó oszlopok között?
  • Hány db távirányítóra lesz szükség?
  • Néhány fénykép a kapuról, helyszínről. Ezek után elkészítünk egy előzetes árajánlatot. Amely ha szimpatikus, akkor egy helyszíni felmérést javaslunk, melynek árát a telepítési végösszegből jóváírjuk.

Akármilyen munkálatot elkészíthet, átvállalhat, de azok kivitelezése a kapuatomatizálási elvárásoknak, szabványoknak feleljenek meg. (vezeték keresztmetszet, megfelelő védőcső, stb.)

Az automatizált kapu nagy segítség és könnyebbség lehet, például egy viszonylag nagy forgalmú úton, ahol a kapuszárnyak nyitása kézzel csak úgy történhet, hogy az autóval meg kell hogy álljon előtte az úttesten.

Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy kiválasszuk a megfelelő automatikát kertkapujához!

Kapuautomatizálás: tegye kényelmesebbé a mindennapokat!

Kapu automatizálás

kapuautomatizálás segítségével akár távolról is nyithatóvá válik a kertkapu, legyen szó toló-, úszó-, vagy nyílókapuról.

A kerti kapuk jóval nagyobb méretűek, mint a személybejárat, így egy személyautó, vagy akár teherautó is be tud hajtani rajtuk, ám a mozgatásuk körülményes, hiszen ki kell szállni hozzá az autóból, ki-, vagy épp behajtani rajtuk, majd ismét kiszállni az autóból, hogy becsukhassuk őket – ezt a problémát oldja meg a kapuautomatizálás. A kényelem érdekében a kertkapu működését érdemes automatizálni, hiszen ennek köszönhetően ki sem kell szállni az autóból, mivel egyetlen gombnyomással nyithatjuk, majd zárhatjuk a bejáratot.

kapu automatizálása bármilyen típusú és méretű kapu esetében könnyedén megoldható, hiszen csak egy megfelelő teljesítményű kapuautomatikára van szükség hozzá. Legyen szó tehát toló-, úszó-, vagy nyílókapuról, a kapuautomatizálás más és más típusú, de azonos feladatkörrel rendelkező rendszerekkel egyszerűen kivitelezhető, arra viszont mindenképp figyelni kell, hogy mind a kapunyitó motor, mind a kaput tartó oszlop megfelelő erősségű legyen.

Az ok egyszerű: a kapuautomatizálás csak akkor működik hatékonyan, ha a motor képes könnyen mozgatni a kaput, az oszlop erőssége pedig azért lényeges, mert a motor rezgéseket kelt, amelyek hosszabb távon kárt tehetnek annak szerkezetében. Érdemes tehát ezt leellenőrizni a kapuautomatika beépítése előtt, de talán még jobb, ha az automatika kiválasztását és beszerelését egy szakértő vállalkozásra bízzuk.

Cégünk az Ön rendelkezésére is áll, ha kapuautomatizálásra van szüksége! A kapu típusa, méretei és súlya, valamint a betáplálási feszültség kiépítettsége alapján elkészítjük Önnek az árajánlatot, és be is szereljük a kapuautomatikát. A kiépítéshez szükség lesz egy fotocella-védőcsőre is, illetve a távirányítók számának kérdése is lényeges, ám, ha ezek megvannak, semmi akadálya annak, hogy az ön kapuja is megkaphassa a megfelelő automatikát, ezzel pedig lényegesen kényelmesebbé váljanak a mindennapjai!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a kapuautomatizálás lehetősége iránt, tekintse meg referenciáinkat, ha pedig kérdése lenne termékeinkkel kapcsolatban, illetve, ha rendelni szeretne, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén, és kérjen árajánlatot!