Szúnyoghálók

Általunk forgalmazott fix, zsanéros, mobil és pliszé szúnyoghálók szerelését vállaljuk.

Fix szerelésűek: ezek a típusok műanyag, vagy az időtállóbb alumínium kerettel készülnek mindkét változat erősített rejtett sarokelemmel, mely stabil szerkezetet kölcsönöz a terméknek. Ezek rögzítése kívülről történik, ezért mindenképpen megközelíthetőnek kell lennie a nyílászárónak a külső oldala is.

Amennyiben nem lehet kívülről megközelíteni az ablakot, akkor ajánljuk az ISSO Fix típust, amely termék nagy előnye hogy bentről felszerelhető a nyílászáró szerkezetére elforgatható rögzítő „fülek” segítségével. A keret külső részén nem láthatók a rögzítő klipszek, és akármikor le és újra visszahelyezhetőek.

Zsanéros szúnyogháló: általában teraszok, erkélyek ajtajára szerelt termékek. Amikor már redőny is van felszerelve az ajtó elé, ez a típus akkor is tökéletesen alkalmazható, amennyiben van elegendő hely a kinyitásához. Erős 45 x 20 mm-es alumínium profilból készülnek, üvegszálas szövésű, UV álló rovarhálóval, és kérhetők rugószsanérral is.

Mobil szúnyoghálók: különálló tok és lefutó rendszerének köszönhetően, kiváló biztonságot nyújt a betolakodó repülő rovarok ellen. UV álló és üvegszál alapú, hosszú élettartamú rovarhálóval készülő termékek. A szúnyogháló a lefutósínben függőlegesen vagy vízszintesen végezheti mozgását. Függőleges mozgatásnál fix akasztó profilban, vízszintes mozgatásnál mágnescsík alkalmazásával rögzül a rovarháló.

Pliszé szúnyoghálók: rendkívül exkluzív megjelenésű harmonikaszerű záródással készült rovarháló rendszerek. Teraszok, erkélyek ajtajaira tökéletes megoldás, de alkalmazható ablakokon is. Nem zavarja a kilátást, és bárhol megállítható, nem úgy mint a mobil szúnyogháló változat, így egy fix szárnnyal rendelkező nyílászáró esetében is alkalmazható megoldás. Ezzel a típusú rendszerrel nagyobb nyílászárók szúnyoghálóval történő felszerelése is kivitelezhető. Egy oldalra történő működtetés esetén akár 3 m szélesség is lefedhető, két oldalas mozgatásnál ez duplázható. Ezek a rendszerek kiváló olasz fejlesztésű zsinóros megoldásúak.

Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy kiválasszuk a megfelelő szúnyoghálót Önnek!