Garázskapuk kedvező áron: Szekcionált és billenő garázskapuk

Szekcionált garázskapu

A garázskapu az épületek egyik legnagyobb és legmeghatározóbb nyílászárója. Cégünk által forgalmazott termékek között megtalálja a billenő,- a szekcionált garázskaput, valamint a készgarázsokat is.

A kaputábla ennél a kialakításnál több elemből szekcióból áll , ezek az elemek zsanérok segítségével tudnak egymáson elfordulni, ezáltal a kaputábla nem egyben nyílik mint a billenőkapu. A nyitás alkalmával a helyigény sokkal kisebb, mivel tábla nem billen ki a nyitás síkjából, ezáltal szabadon hagyva a kocsibeálló teljes felületét. A sínrendszer a garázs mennyezete alatt lesz függesztve, így a nyitást követően a lapok nem nyúlnak bele a nyílásba, ezáltal a ki és behajtás könnyűvé válik.
Az általunk forgalmazott garázskapuk magas minőségben, hőszigetelt acél panelekből készülnek. A kiváló hő és hangszigetelés érdekében a kapu mind a négy oldalán gumitömítés helyezkedik el. Több féle mintával, sok féle színben és természetesen kapu mozgató motorral rendelhetők. Ezáltal a mindennapi elindulás és haza érkezés is kényelmessé válik, nem kell többé az esőben, hóban kiszállnia autójából és bajlódni a kapu kinyitásával. A garázskapu mozgató motorjaink feltolás elleni védelemmel vannak kialakítva, vagyis külön zárszerkezet nélkül is tökéletesen zárják garázsát.

A szekcionált garázskapu előnyös tulajdonságairól

Szekcionált garázskapu

szekcionált garázskapu több, mint egy helytakarékosan mozgatható garázsajtó. Ismerje meg, hogy mi rejlik még ebben a  fajta garázskapuban!

A szekcionált garázskapu első számú előnye a működési elve. A gondosan tervezett szerkezet mozgatása egyszerre jelent helytakarékos és a garázsban jelenlévők számára biztonságos megoldást is. A szekcionált garázskapu azonban jóval többet tud annál, mint hogy le és fel mozog, utat engedve a járműnek.

szekcionált garázskapu tervezői a garázskaput számos, praktikus kiegészítővel is felszerelték és olyan tulajdonságokkal is felruházták, amiknek köszönhetően nélkülözhetetlenné vált ez a típus. A cél természetesen az volt, hogy olyan garázskaput alkossanak, ami minden felhasználónak meg tudja könnyíteni a garázskapu működtetését és a hétköznapokhoz kapcsolódó használatát. A szekcionált garázskapu személyi bejárattal kiegészítve is készül, ami segíti a garázsba történő ki-és bejárást a teljes kapu mozgatása nélkül. Ezt kiegészítve az alacsony küszöbös kivitelezés az akadálymentes közlekedést támogatja. A nemesacél küszöbön gyalogosan vagy közlekedési eszközzel is könnyen át lehet haladni. A garázskapu rendelkezik mechanikus reteszeléssel is, ami a külső behatolást képes megakadályozni. A szekcionált garázskapu meghajtása akár okos otthon rendszerhez is csatlakoztatható. A szekcionált garázskapu ezen kívül még a házhoz, garázshoz illő, igényes kidolgozású külsővel, modern hőszigeteléssel is rendelkezik, amik együttesen az ingatlant teszik jobbá.

A garázs is megérdemel egy olyan bejáratot, ami sokoldalúan kihasználható és nemcsak a garázsnak, hanem az egész háznak a használatát is jobbá tudja tenni. Érdeklik ezek a garázskapu típusok? Márkás és jó ár-érték arányban megvásárolható garázskaput tervez a garázsra? Forduljon hozzánk bizalommal, mert mi tudunk segíteni abban, hogy ilyen bejárata legyen a garázsnak! A tőlünk beszerezhető termékekről, így a szekcionált garázskapuról is csak érdeklődnie kell a weboldalunkon szereplő elérhetőségeken!

Billenő garázskapu

A mai garázskapu egyik legegyszerűbb típusa, amely esetében az egész kapu tábla billen a mennyezet alá. Azonban ha a garázs az épület részét képezi, a hő veszteség szempontjából ajánlott hőszigetelt garázskaput felszerelni. Ebben az esetben a nagy felület miatt fontos a hő épületen belüli tartása.

Vegye fel a kapcsolatot velünk, hogy kiválasszuk a megfelelő garázskaput Önnek!

Szekcionált garázskapu a kényelmes, okos működéshez

Szekcionált garázskapu a kényelmes, okos működéshez

Helytakarékos garázskaput szeretne beépíteni? Szívesen automatizálná a meglévő kertkapuját? A szekcionált garázskapu a legkényelmesebb és legmodernebb megoldás.

A családi házakat, a telephelyeket, az ipari, kereskedelmi, és más épületeket kerítéssel védik, a bejárást pedig kapuval biztosítják. A korábban épült kertkapuk, autóbejárók felújításra szorulhatnak. A tulajdonosuk igyekszik nem csak esztétikai szempontokat figyelembe venni a munka során, hanem törekszik a kényelemre is.

Ha Ön a meglévő kapu automatizálását tervezi, akkor cégünk készséggel áll a rendelkezésére. A helyszíni szemle, a pontos informálódás után javaslatot teszünk Önnek a legmegfelelőbb megoldás érdekében. Elképzelései szerint végezzük el a munkát, aminek eredményeként egy új, modern, távolról is nyitható kapuja lesz.

Ha most építi a garázst, vagy szeretné a régi bejáratot lecserélni, akkor a szekcionált garázskapu a legjobb választás.

Cégünk nagy tapasztalattal rendelkezik ezen a területen, és kiváló minőségű termékeket biztosít a megrendelők számára. Az elemekből álló szerkezet könnyen működtethető, és lehetővé teszi a helytakarékosságot, mivel nyitott állapotban nem nyúlik bele a térbe. Jó minőségű hang- és hőszigeteléssel rendelkezik, aminek több előnye van.

Nagy biztonságot nyújt, és praktikus a használata. A feltolás elleni védelemre is gondoltunk, ami magasabb fokú megbízhatóságot jelent. Termékeink tökéletesen zárnak, és minden szempontból eleget tesznek az elvárásoknak.

A közlekedés során nem kell kiszállni az autóból, a ki- és bejárás sokkal egyszerűbb, mivel a mozgató motor biztosítja a kényelmes működtetést. Ha Ön okos otthon rendszerrel rendelkezik, akkor ehhez csatlakoztathatja a szerkezetet.

Válassza a magas minőséget és a teljes kényelmet! Rendelje meg tőlünk a szekcionált garázskaput! Különböző mintákkal és színekben, kiváló hő- és hangszigeteléssel nyújtunk kényelmesen használható szerkezeteket a kapuk automatizálásával együtt. Keressen bennünket bizalommal a megadott elérhetőségeinken!