Garázskapuk kedvező áron: Szekcionált és billenő garázskapuk

Szekcionált garázskapu

A garázskapu az épületek egyik legnagyobb és legmeghatározóbb nyílászárója. Cégünk által forgalmazott termékek között megtalálja a billenő,- a szekcionált garázskaput, valamint a készgarázsokat is.

A kaputábla ennél a kialakításnál több elemből szekcióból áll , ezek az elemek zsanérok segítségével tudnak egymáson elfordulni, ezáltal a kaputábla nem egyben nyílik mint a billenőkapu. A nyitás alkalmával a helyigény sokkal kisebb, mivel tábla nem billen ki a nyitás síkjából, ezáltal szabadon hagyva a kocsibeálló teljes felületét. A sínrendszer a garázs mennyezete alatt lesz függesztve, így a nyitást követően a lapok nem nyúlnak bele a nyílásba, ezáltal a ki és behajtás könnyűvé válik.
Az általunk forgalmazott garázskapuk magas minőségben, hőszigetelt acél panelekből készülnek. A kiváló hő és hangszigetelés érdekében a kapu mind a négy oldalán gumitömítés helyezkedik el. Több féle mintával, sok féle színben és természetesen kapu mozgató motorral rendelhetők. Ezáltal a mindennapi elindulás és haza érkezés is kényelmessé válik, nem kell többé az esőben, hóban kiszállnia autójából és bajlódni a kapu kinyitásával. A garázskapu mozgató motorjaink feltolás elleni védelemmel vannak kialakítva, vagyis külön zárszerkezet nélkül is tökéletesen zárják garázsát.

A szekcionált garázskapu előnyös tulajdonságairól

szekcionált garázskapuszekcionált garázskapu több, mint egy helytakarékosan mozgatható garázsajtó. Ismerje meg, hogy mi rejlik még ebben a  fajta garázskapuban!

A szekcionált garázskapu első számú előnye a működési elve. A gondosan tervezett szerkezet mozgatása egyszerre jelent helytakarékos és a garázsban jelenlévők számára biztonságos megoldást is. A szekcionált garázskapu azonban jóval többet tud annál, mint hogy le és fel mozog, utat engedve a járműnek.

szekcionált garázskapu tervezői a garázskaput számos, praktikus kiegészítővel is felszerelték és olyan tulajdonságokkal is felruházták, amiknek köszönhetően nélkülözhetetlenné vált ez a típus. A cél természetesen az volt, hogy olyan garázskaput alkossanak, ami minden felhasználónak meg tudja könnyíteni a garázskapu működtetését és a hétköznapokhoz kapcsolódó használatát. A szekcionált garázskapu személyi bejárattal kiegészítve is készül, ami segíti a garázsba történő ki-és bejárást a teljes kapu mozgatása nélkül. Ezt kiegészítve az alacsony küszöbös kivitelezés az akadálymentes közlekedést támogatja. A nemesacél küszöbön gyalogosan vagy közlekedési eszközzel is könnyen át lehet haladni. A garázskapu rendelkezik mechanikus reteszeléssel is, ami a külső behatolást képes megakadályozni. A szekcionált garázskapu meghajtása akár okos otthon rendszerhez is csatlakoztatható. A szekcionált garázskapu ezen kívül még a házhoz, garázshoz illő, igényes kidolgozású külsővel, modern hőszigeteléssel is rendelkezik, amik együttesen az ingatlant teszik jobbá.

A garázs is megérdemel egy olyan bejáratot, ami sokoldalúan kihasználható és nemcsak a garázsnak, hanem az egész háznak a használatát is jobbá tudja tenni. Érdeklik ezek a garázskapu típusok? Márkás és jó ár-érték arányban megvásárolható garázskaput tervez a garázsra? Forduljon hozzánk bizalommal, mert mi tudunk segíteni abban, hogy ilyen bejárata legyen a garázsnak! A tőlünk beszerezhető termékekről, így a szekcionált garázskapuról is csak érdeklődnie kell a weboldalunkon szereplő elérhetőségeken!

Billenő garázskapu

A mai garázskapu egyik legegyszerűbb típusa, amely esetében az egész kapu tábla billen a mennyezet alá. Azonban ha a garázs az épület részét képezi, a hő veszteség szempontjából ajánlott hőszigetelt garázskaput felszerelni. Ebben az esetben a nagy felület miatt fontos a hő épületen belüli tartása.