Kerti árnyékolók, karos napellenzők: készüljön velünk a nyárra!

Kerti árnyékolók széles választékával várjuk – készüljön fel a nyári időszakra és a teraszon töltött napokra!

Mindenki várja a nyári hónapokat és a napsütést, aztán, amikor megérkezik, a legtöbben elmenekülnek egy közeli vízpartra, és, ha tehetnék, ott is maradnának szeptemberig. Sajnos erre csak keveseknek van lehetőségük, a többségnek pedig vissza kell térnie az otthonába, a munkájához, és hétvégén is maximum a kertbe juthat ki, ahol az árnyékos területeken még elviselhető a hőség; egy kerti árnyékoló tehát ezekben az esetekben aranyat ér.

Szerencsére kerti árnyékolókból nincs hiány, sőt, a választék valójában bőséges. Többféle típus közül lehet választani a legegyszerűbb napernyőktől kezdve, egészen a karos napellenzőkig, így mindenki ki tudja választani azt, amelyik a legmegfelelőbb a számára. Mindegyiknek megvan a maga előnye, illetve hátránya, és bár ez utóbbiakat az utóbbi időben már nagyrészt sikerült kiküszöbölni, érdemes ezeket is figyelembe venni a választás előtt.

napellenzők egyik legnépszerűbb típusa a karos napellenző, ami nem csak a vendéglátóhelyek teraszai felett, de a családi házakon is gyakran megtalálható. A hátrányaként szokták említeni, hogy kizárólag a ház falára szerelhető, ám ez nem fedi a valóságot, hiszen akár a háztól távolabb is rögzíthető egy erre kialakított kerethez, így pedig jóval nagyobb területet képes az árnyékába vonni. A karos napellenzők egyszerűbb típusai kézi erővel működtethetőek, azonban felszerelhetőek motorral is, amit távirányítással lehet vezérelni, így a kinyitás és becsukás még egyszerűbb, gyorsabb és kényelmesebb lehet. Érdemes tehát beszerezni, hiszen nem csak hasznos, de esztétikus és tartós is, az ára pedig kifejezetten kedvezőnek mondható!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a karos napellenzők iránt, tekintse meg az általunk kínált típusokat, ha pedig kérdése lenne termékeinkkel kapcsolatban, illetve, ha vásárolni szeretne, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén, és kérjen árajánlatot!