A családnak elektromos garázskapu dukál

A családnak elektromos garázskapu dukál

Dátum: 2023. 02. 23. Szerző: Maxdanor Címkék: / / /

Az elektromos garázskapu biztonságot és kényelmet is jelent a családnak. A szekcionált garázskapu kapjon automata vezérlést!

A hagyományos garázskapukban megvannak azok az alapvető tulajdonságok, amik alkalmassá teszik őket arra, hogy a garázs nyílászáróiként funkcionáljanak. A hagyományosból azonban nagyon egyszerűen lehet korszerű garázskaput kialakítani. Ehhez nem kell lecserélni a kaput, csupán ki kell egészíteni. Automatizált kapu lesz a régi garázs nyílászáróból, ha elektromos motort kap.

Távirányítható, szekcionált, több előny

Az nyilvánvaló, hogy a távirányítással mozgatható garázskapu kényelmet visz a mindennapokba. Ez önmagában is pozitívum, de még fontosabb, hogy biztonságosabb is lesz a garázs használata. Egy olyan háznál, ahol gyerekek, házi kedvencek is vannak, egyenesen kötelező a kapu automatizálásának megrendelése vagy érdemes már eleve elektromos garázskapu mellett dönteni.

Milyen előnyökkel jár egy háznál az elektromos szekcionált garázskapu, ahol gyerek és vagy kisállat is van?

  1. Ahol egy vagy több gyerek van, ott sokszor bajban van a család a pontossággal. Minden perc számít, hogy időben beérjenek a gyerekek az iskolába, eljussanak a különórára vagy elérjék az osztálykirándulás indulását. A távirányítós garázsajtóval értékes perceket nyerhet.
  2. Az automatizált szekcionált garázskapu az idő mellett biztonságot is nyer Önnek. A garázsajtót nem kézzel és nem is gombbal, hanem távirányítóval mozgathatja. Ha ez a távirányító biztos helyen van, a gyerekek nem férnek hozzá és nem sodorják magukat veszélybe. Akár ajtóval is kiegészíthető, amivel egyszerűbb a közlekedés a garázson keresztül.
  3. A garázs a ház pót bejárataként is funkcionál, ha van ajtó, ami a garázsból a házba vezet. A tökéletesen záró, betörésbiztos garázskapu védi a családot éjjel és nappal.
  4. A gyerekek szeretnek kerékpárral közlekedni, amit általában a garázsban tárolnak. A személyi bejáraton nyugodtan tudnak közlekedni és biztonságosan hozni vinni a bicikliket.

Lépjen előre és korszerűsítse a meglévő garázskapuját annak érdekében, hogy Ön és a családja kényelmesebb és biztonságosabb otthonban élhessen!