Dekoratív nyári védelem napellenzővel

Dekoratív nyári védelem napellenzővel

Dátum: 2023. 07. 24. Szerző: Maxdanor Címkék: / /

Egy nagy méretű kerti napellenző árnyékot ad ott is, ahol egyébként csak a nap sugarai tűznek. A teraszról nem hiányozhat egy prémium kültéri árnyékoló.

A perzselő napon elpusztulnak a balon növények, felforrósodnak a terasz bútorok és a kint tartózkodók is könnyen leéghetnek, ha nem vigyáznak. A terasz lehet pokoli hely a nyári hónapok nappali óráiban, de ugyanígy egy árnyas menedék is, ahol kedvére ücsöröghet, amikor nincs semmi dolga.

Színes napvédelem kertbe, teraszra

A tető és napellenző nélküli terasz nyáron meglehetősen kihalt hely lesz, hacsak nem gondoskodik időben egy kis napvédelemről. A legegyszerűbb talán, ha felszereltet egy falra rögzíthető kültéri árnyékolót. A legelterjedtebb változat ezekből a kültéri árnyékolókból nem más, mint a könyökkaros napellenző.

A különböző méretekben és feltekerhető, színes ponyvával gyártott árnyékolók lépést tartanak a legújabb igényekkel is. Vezérelhetőek, ennek köszönhetően gombnyomásra mozgathatóak. Különböző érzékelőkkel is felszerelhetőek, amik erős szél, eső hatására jelez és az automata szerkezet behúzza a ponyvát, mielőtt abban kárt tenne a hevessé váló időjárás. Az egyszerűbb változatok kurblival engedhetőek ki és húzhatóak be. A kiváló és ellenálló anyagok nemcsak esztétikus külsőt kölcsönöznek a napellenzőnek, de az időjárásnak sem hagynak esélyt. A napellenzők anyaga lehet vízlepergető és szennyeződés taszító is, ezért még a tisztításukkal sem kell bajlódni.

A kültéri árnyékolás a teraszt és az ingatlant is védi a túlzott felmelegedéstől. A nyári hónapokban minden árnyék számít, ami segít csökkenteni az energiahasználatot. Válasszon hozzá különböző kiegészítőket, a világítástól a fűtésig és tegye még sokoldalúbbá az árnyékolót! Hőségben és hűvösebb időben is nélkülözhetetlen lesz az új, színes kiegészítő.

A könyökkaros napellenző szebb és komfortosabb teraszt tud biztosítani, ha szeretné jobban kihasználni a háza vagy nyaralója kültéri helyszíneit. Lépjen kapcsolatba velünk és érdeklődjön az elérhetőségeink egyikén arról, hogy milyen kültéri árnyékolók elérhetőek!